Kiest u ook voor een echt dorpsplein?

Steun onze actie en overtuig het gemeentebestuur.

Teken de petitie om De WAAG te verplaatsen!

7 reacties “Kiest u ook voor een echt dorpsplein?”

 1. A. Faro schreef:

  Is er eindelijk een mooie kern gebouwd dan zou deze worden vernield door de bouw van de Waag. Vindt een andere plaats, maar niet voor het Cultuurhuis.
  Weet de gemeenteraad wel hoe het er hier uitziet of is het incompetentie van de raad. Laat U van de goede kant zien. Verander het plan en zoek een andere bouwplaats.

 2. Willem Smits schreef:

  Zijn de mensen die dit plan samen met de gemeente en stedenbouwkundige ziende blind. Iedereen met een beetje visie en verstand kan toch zien dat dit geen goede plek is. Burgemeester van ons mooie dorp waneer gaat u zich er mee bemoeien ? Maak u onsterfelijk in ons dorp en grijp in en zorg dat aan deze dwaling een eind komt.

 3. Piet Slijp schreef:

  mee eens

 4. J Middelkoop schreef:

  Waag het niet om daar de Waag neer te zetten ,er zijn nog heel veel andere plaatsenwaar gebouwt kan worden maar niet tussen het Cultuurhuis en de Waterpoort ,wat nu zo mooi is
  breken jullie weer af heel het dorp is er op tegenals die colos daar komt te staan.Dus denk
  hier goed over na krab nog eens flink achter de oren.

 5. Waaghetniet schreef:

  Beste Aad Prins,

  Dank voor uw bericht op onze website, wij vinden het zeer prettig dat u het er mee eens bent dat De Waag niet op deze plaats gerealiseerd moet worden. Blijf onze mening daarom ook delen via onze kanalen, met voldoende handtekeningen bestaat de kans wellicht dat men wakker wordt. Wij zijn echt niet tegen De Waag maar de plaats vinden wij echt niet kunnen, na alle veranderingen in onze dorpskern.

 6. Aad Prins schreef:

  Ik ben het geheel eens met de woordvoerder Henk Fokke om de Waag beslist niet te realiseren op de plaats, welke de gemeente voorstelt. Het plein voor het cultuurhuis moet vrij blijven.!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *